Celso Abbona, overgrootvader van de huidige eigenaren van het bedrijf, was een van de eersten van zijn generatie die geloofde in het potentieel van het Dogliani-gebied en Dolcetto waardeerde, de druif die in staat was om excellentie te bereiken op deze heuvels. Zo is het bedrijf ontstaan, met veel werk en veel passie. Vandaag zetten de nieuwe generaties het werk voort, met dezelfde toewijding om geweldige lokale wijnen te produceren. Het bedrijf kan rekenen op ongeveer 52 hectare wijngaarden in de gemeenten Dogliani, Monforte d'Alba en Novello, allemaal op duurzame wijze beheerd, om goede wijnen te produceren, met respect voor de natuur. Veel van de familiewijngaarden, die nog steeds met de hand worden bewerkt volgens methoden die al generaties lang worden overgeleverd, bestaan uit oude stam, zelfs 60 jaar oud. Het zijn planten van zeldzame schoonheid en in staat om de maximale kwaliteit van hun territorium tot uitdrukking te brengen.
Gratis retourneren
Toegewijde hulp