Bonen all'Uccelletto zijn een typisch gerecht uit de arme Florentijnse keuken. In dit recept zijn de bonen gecombineerd met biologische tomatenpulp, op smaak gebracht met EVO-olie en kruiden.
COME: om van te genieten als aperitief
VOORGESTELDE WIJN: Toscaanse Vermentino
WAAR: voor een gerecht vol smaak, ook als je haast hebt
Ingrediënten:
Biologische tomatenpulp 61,5%, bonen* 30%, extra vierge olijfolie*, ui*, peterselie*, knoflook*, salie*, peper*, zout.
* van biologische landbouw
OORSPRONG VAN DE TOMAAT:
Italië.
OPSLAGMETHODEN: Bewaar op een koele, droge plaats. Eenmaal geopend enkele dagen in de koelkast bewaren
Ze zijn ideaal voor het samenstellen van een snel maar smakelijk gerecht.
Gemiddelde waarden per 100g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 725 | Energie (kCal) | 173 |
Vet (g) | 4,8 g | waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,6 g |
Koolhydraten (g) | 27 g | waarvan suikers (g) | 1,6 g |
Eiwit (g) | 11 g | Zout (g) | 1,5 g |
Als u biologische Uccellto-bonen van Terre dei Gigli wilt kopen, vindt u op Svinando de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw online wijnaankopen met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast de Biologische Uccelletto Bonen van Terre dei Gigli bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere bonen wijnen klaar voor levering