"Passaturi" Minutolo Valle d'Itria IGT 2022

"Passaturi" Minutolo Valle d'Itria IGT 2022.

LM

Terre Carsiche
Herkomst: Apulië, Martina Franca (TA)
Minutol: veelzijdig autochtoon

Wat: Een witte van de Apulische traditie
Omdat: Voor wie op zoek is naar een emotie
Ideaal bij: Vis en schaaldieren

Terre Carsiche
Herkomst: Apulië, Martina Franca (TA)

Luca Maroni

Minutol: veelzijdig autochtoon

Wat: Een witte van de Apulische traditie
Omdat: Voor wie op zoek is naar een emotie
Ideaal bij: Vis en schaaldieren

• TypologieWit Nog Droog IGT
  • Herkomst Apulië
  • Druiven minuut 100%
  • Sensatie Strogele kleur, intens en fruitig aroma, volle en harmonieuze smaak
  • Wijnbereiding Zachte en onmiddellijke persing van de druiven. Fermentatie in staal bij een gecontroleerde temperatuur van 15° C gedurende 15 dagen. Rijping in staal gedurende ongeveer 3 maanden
  • Alcoholgehalte 12,5% vol
  • Tips Op een koele plaats bewaren, uit de buurt van licht, fles rechtop. Minstens 24 uur voor openen in de koelkast bewaren. 5 minuten voor serveren openen
  • Servicetemperatuur 12 °
  • GlasBrede tulp
  • Wanneer te drinken Binnen 3 jaar
  • pairing Geroosterde Garnalen
  • Grond Medium kalksteen met kleifracties
  • Blootstelling en hoogte Noord - Zuid, 400 m boven de zeespiegel
  • Kweekmethode Terug
  • Plantdichtheid 4.000 planten per hectare
  • Luca Maroni 93

Bekroond met 93 punten

"Passaturi" Minutolo Valle d'Itria IGT 2022
  • Soms is er maar heel weinig nodig om je gelukkig te voelen. Vaak is een glas van de juiste wijn voldoende. Degene die een aantal goede ervaringen uit het verleden terugbrengt. Soms is dit glas zo suggestief dat het ons een moment van pure vreugde doet herbeleven, simpelweg door onze ogen te sluiten. Passaturi, minutieus van zuiverheid, kan in deze gevallen de juiste wijn zijn. Zoon van een oude historische Apulische wijnstok, het is een verrassend wit met een prachtige heldere strogele kleur. De neus is breed en omhullend. Bloemige en rijpe tonen van geel vruchtvlees. In de mond is hij fris, goed uitgebalanceerd in al zijn componenten, een perfecte begeleider van aperitieven, vis- en schaaldiergerechten.

Terrecarsiche1939 ligt in het hart van het vruchtbare Puglia, in Castellana Grotte, ten zuidoosten van Bari. Een moderne wijnmakerij, een perfecte synthese tussen ervaring in de productie van uitstekende wijnen en competentie in marketing. Ook in dit geval is het een familiebedrijf dat zich in de loop der jaren heeft weten uit te breiden en te groeien door eerst zijn goede wijnen door het hele land te brengen en daarna op verschillende internationale markten. IGT- en DOC-wijnen, voornamelijk Gioia del Colle en Valle d'Itria, ook met uitzicht op het Castel del Monte-gebied, voornamelijk ter verbetering van de beroemde inheemse wijnstokken van Puglia. Dankzij de diepe band met het territorium kan Terrecarsiche1939 vandaag niet alleen rekenen op de druiven die afkomstig zijn van de eigen wijngaarden van het bedrijf, maar ook op de nauwe samenwerking met een kleine groep lokale wijnmakers, met wie het een partnerschap en een relatie met het toezicht op de wijngaarden is aangegaan , om druiven van de hoogste kwaliteit te verkrijgen. Het resultaat zijn producten van hoge kwaliteit, gemaakt met respect voor het milieu en de lokale omgeving.

Als u "Passaturi" Minutolo Valle d'Itria IGT 2022 van Terre Carsiche wilt kopen, vindt u op Svinando de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw online aankopen van Bianco Fermo Secco IGT-wijn met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast "Passaturi" Minutolo Valle d'Itria IGT 2022 van Terre Carsiche bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere wijnen klaar voor levering