Tagliatelle all'uovo is de uitdrukking van de magie die eieren samen met meel kunnen creëren. Dit symbolische product van huisgemaakte pasta is trouw aan traditionele recepten en heeft alles in zich om typische regionale gerechten kracht en smaak te geven.
ALS: wild ragout
VOORGESTELDE WIJN: Chianti DOC
WAAR: Tagliatelle is het comfortvoedsel waar je je meteen thuis voelt, geniet ervan als je terugkomt na een lange exotische reis
INGREDIËNTEN: Griesmeel van tarwe hard water, eieren 20%.
OPSLAGMETHODEN: Bewaar op een koele, droge plaats.
KOOKINSTRUCTIES: Zet voor elke 10 g pasta een liter water en 100 g zout op het vuur.
BEREIDINGSTIJD: ongeveer 6-8 minuten.
Combineer ei Tagliatelle met een volle saus zoals Ragù di Toscana.
Gemiddelde waarden per 100g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1567 | Energie (kCal) | 370 |
Vet (g) | 3,7 | waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,1 |
Koolhydraten (g) | 69 | waarvan suikers (g) | 2,5 |
Eiwit (g) | 14 | Zout (g) | 0,1 |
Als u Egg Tagliatelle van Terre dei Gigli Pasta wilt kopen met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast Egg Tagliatelle van Terre dei Gigli bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere wijnen klaar voor levering