Het langzaam drogen van de tomaten in de zon, de versheid van de basilicum, de kwaliteit van de extra vierge olijfolie en de onmiskenbare Grana Padano: dat zijn de ingrediënten van deze rijke rode pesto. Lichtjes au bain-marie opgewarmd en uitgesmeerd op een sneetje geroosterd brood, wordt het het hoofdgerecht van uw aperitieven thuis.
Hoe: verspreid op een sneetje warm brood, het is perfect voor een thuisaperitief of om elk type pasta op smaak te brengen.
Voorgestelde wijn: Rode hoveling Terre dei Gigli
Waar: Breng het als cadeau naar een geïmproviseerd etentje, je zult de voorraadkast van je vrienden redden
INGREDIËNTEN: gedroogde tomaten (40,2%), zonnebloemolie, verse basilicum (8,8%), tomatenpulp (5%), extra vierge olijfolie, cashewnoten, Grana Padano, (melk vaccin, zout, stremsel, bevat lysozyme afgeleid vanei), azijn, rode biet, zout, zuurteregelaar: E 330. Bevat sulfieten.
OPSLAGMETHODEN: Bewaar op een koele, droge plaats. Na openen enkele dagen in de koelkast bewaren.
Gemiddelde waarden per 100g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 1715 | Energie (kCal) | 416 |
Vet (g) | 43 | waarvan verzadigde vetzuren (g) | 5 |
Koolhydraten (g) | 4,2 | waarvan suikers (g) | 2,9 |
Eiwit (g) | 2,2 | Zout (g) | 3 |
Als u Pesto Rosso di Terre dei Gigli Sughi wilt kopen met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast Pesto Rosso van Terre dei Gigli bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere producten wijnen klaar voor levering