Merlot "Vigne Verdi" Rood Italië

Merlot "Vigne Verdi" Rosso Italia.
Serena Wines 1881
JAAR-extensie: NV
Herkomst: Italië
Het rood van de Venetiaanse traditie

Wat: Merlot in zuiverheid
Omdat: Vanwege het aangenaam fruitige karakter
Ideaal bij: Vleeswaren, hartige voorgerechten en hoofdgerechten met vlees

Merlot "Vigne Verdi" Rosso Italia
Serena Wines 1881
JAAR-extensie: NV
Herkomst: Italië
Het rood van de Venetiaanse traditie

Wat: Merlot in zuiverheid
Omdat: Vanwege het aangenaam fruitige karakter
Ideaal bij: Vleeswaren, hartige voorgerechten en hoofdgerechten met vlees

• TypologieRode wijn
  • Herkomst Italië
  • Druiven 100% merlot
  • Sensatie Rode wijn uit de Venetiaanse wijntraditie. Robijnrode kleur met violette reflecties. In de neus is hij fruitig en met een vleugje klein rijp rood fruit, in de mond is hij harmonieus, zacht en evenwichtig
  • Tips Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van licht, fles liggend. Koel minstens 24 uur voor het opdienen. 5 minuten voor serveren openen
  • GlasBordeaux
  • pairing Aperitief, vleesmenu

• Serena wijnen 1881 Srl, Via Camillo Bianchi 1, 31015, Conegliano (TV), Italië

Merlot "Vigne Verdi" Rood Italië
  • Rode wijn van de Venetiaanse wijnbouwtraditie, Merlot (met een goed gemarkeerde "T") is een perfecte wijn voor diegenen die het plezier van een glas wijn bij elke maaltijd niet willen opgeven. Merlot is tenslotte een wijnstok die zich leent voor duizend interpretaties, maar die een fundamenteel kenmerk heeft, namelijk dat hij nog steeds aangenaam fruitige en rijke wijnen tot leven brengt in termen van aroma's. De door Vigne Verdi voorgestelde is geen uitzondering, gekenmerkt door een robijnrode kleur met violette reflecties. In de neus zijn de hints van klein rijp rood fruit gemakkelijk te herkennen, terwijl hij in de mond harmonieus, zacht en evenwichtig is. Deze Merlot van Vigne Verdi, een wijn die geschikt is om een ​​hele maaltijd te begeleiden, is perfect bij vleeswaren, hartige voorgerechten en hoofdgerechten met vlees. Geen risico om teleurgesteld te worden.

We bevinden ons in het hart van de Prosecco-regio. Serena Wines 1881 is hier gevestigd tussen de grote bedrijven in de omgeving, op een steenworp afstand van Conegliano, waar de heuvels glooiend zijn en de wijngaarden vol met sappige druiven. Serena Wines is, ondanks zijn omvang, een strikt familiebedrijf, vandaag geleid door de vierde en vijfde generatie, belichaamd door Giorgio en Luca Serena. Tegenwoordig zijn de eigendommen van het bedrijf verdeeld over vier landgoederen, waar een groot deel van de druiven vandaan komen die worden gebruikt om de goede traditionele wijnen te produceren. Vooral Prosecco, zowel in de DOC-versie als in de twee DOCG-varianten, Asolo en Conegliano Valdobbiadene, vertegenwoordigen de echte kracht van het bedrijf. Verder bezit Serena Wines sinds enkele jaren ook een klein maison in de Champagne.

Als u Merlot "Vigne Verdi" Rosso Italia van Serena Wines 1881 wilt kopen, vindt u op Svinando de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw online aankopen van rode wijnwijn met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast Merlot "Vigne Verdi" Rosso Italia van Serena Wines 1881 bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere wijnen klaar voor levering