958 "Pupazza" Extra Droog

958 "Pupazza" Extra Dry.
Product met meerdere labels: de afbeelding is illustratief, de productverpakking kan variëren.
Santero F.lli
Herkomst: Piemonte, ITALIË
Slachtoffer van zijn succes
Een droom limited edition

Wat: De bubbel die niet onopgemerkt blijft
Omdat: Voor wie graag opvalt
Ideaal bij: Aperitief

958 "Pupazza" Extra Dry
Santero F.lli
Herkomst: Piemonte, ITALIË
Slachtoffer van zijn succes
Een droom limited edition

Wat: De bubbel die niet onopgemerkt blijft
Omdat: Voor wie graag opvalt
Ideaal bij: Aperitief

• TypologieExtra droge mousserende wijn
  • Herkomst Piëmont
  • Druiven 80% GLERA 20% PINOT
  • Sensatie intens en aromatisch, rijk aan bloemige en fruitige geuren
  • Wijnbereiding In wit door zachte persing
  • Alcoholgehalte 11.5% vol
  • Tips Op een koele plaats bewaren, uit de buurt van licht, fles rechtop. Minimaal 24 uur van te voren in de koelkast zetten. Open en serveer op dit moment
  • GlasHoge tulp
  • pairing Aperitief, vismenu, vleesmenu, eindemaaltijd
  • Grond MEDIUM
  • Blootstelling en hoogte North East
  • Kweekmethode GUYOT
    958 "Pupazza" Extra Droog
  • La Pupazza, het vrouwelijke oog van straatkunst, is de artiestennaam van Eleonora De Giuseppe. Een jonge eclectische artieste die bekend staat om haar dromerige/psychedelische visie op de wereld. Zijn pen, of beter gezegd zijn muis, werd ter beschikking gesteld aan Santero om deze limited edition van de klassieke Piemontese mousserende wijn te versieren.

“Kwaliteit is hier geen mythe voor het gebruik en de consumptie van communicatie, maar een concreet feit”. Deze regels zijn te lezen in de beschrijving die het bedrijf Santero van zichzelf geeft op haar website. Een paar woorden die perfect de ware geest samenvatten van een historisch Piemontese mousserende wijnhuis dat, opererend in een wereld die zo fascinerend is wanneer het gebonden is aan oude logica's, heeft besloten de regels te overtreden. Aangezien wijn wordt geboren uit het bewerken van het land, heeft Santero besloten zich te concentreren op een moderne en boeiende communicatie, waarbij producten tot leven worden gewekt die zeker geen gebrek aan kwaliteit hebben, maar die ook een modern imago hebben en in de pas lopen met de tijd. De juiste achtergrond ontbreekt echter niet. Santero is namelijk in 1958 ontstaan ​​uit een idee van de broers Leopoldo, Renzo, Aldo en Adelio. Een geschiedenis van meer dan een halve eeuw, gekenmerkt door de passie voor de wijngaard, het bekwame beheer van de kelder en de liefde voor wijn in al zijn vormen.