Teroldego Wijngaarden van de Dolomieten IGT 2022

Teroldego Vigneti delle Dolomiti IGT 2022.

LM

Teroldego IGT Vigneti delle Dolomiti Sellaronda , Sellaronda - Provinco
Teroldego IGT Vigneti delle Dolomiti Sellaronda , Sellaronda - Provinco AUX 1
Sellaronda - Provinco
Herkomst: Trentino, Trento (TN)
Grote autochtone berg

Wat: Een Trentino rood met een internationale uitstraling
Omdat: Om een ​​bergbeklimmer te ontmoeten die van gezelschap houdt
Ideaal bij: Gegrilde worst

Teroldego Vigneti delle Dolomiti IGT 2022
Sellaronda - Provinco
Herkomst: Trentino, Trento (TN)

Luca Maroni

Grote autochtone berg

Wat: Een Trentino rood met een internationale uitstraling
Omdat: Om een ​​bergbeklimmer te ontmoeten die van gezelschap houdt
Ideaal bij: Gegrilde worst

• TypologieRode nog steeds droge IGT
  • Herkomst Trentino
  • Druiven 100% Teroldego
  • Sensatie Intense robijnrode kleur. Parfum van rijp fruit met aangename hints van bosbessen, pruimen en rode bessen, omgeven door kruidige tonen afkomstig van houtrijping. In de mond vol, zacht en harmonieus.
  • Wijnbereiding Na de handmatige oogst van de druiven volgt een gecontroleerde temperatuurfermentatie in roestvrijstalen tanks. De verfijning vindt gedurende enkele maanden plaats in Franse eikenhouten vaten.
  • Alcoholgehalte 12.50% vol
  • Tips Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van licht, fles liggend. Koel minstens 24 uur voor het opdienen. 5 minuten voor serveren openen
  • Servicetemperatuur 16 °
  • GlasBordeaux
  • Wanneer te drinken 18 - 24 maanden
  • pairing Geroosterd rood vlees
  • Grond Clayey - kalkhoudend
  • Blootstelling en hoogte West 300m boven zeeniveau
  • Kweekmethode Guyot en eenvoudige Trentino pergola
  • Plantdichtheid 4500 planten per hectare
  • Luca Maroni 94

Bekroond met 94 punten

Teroldego Wijngaarden van de Dolomieten IGT 2022
  • Er zijn once-in-a-lifetime wijnen en wijnen om elke dag te ontmoeten: deze Teroldego hoort zeker bij de laatste, maar met een extra belofte: met hem is elke dag bijzonder. Omdat het karakter en drinkbaarheid combineert, samen met alle kenmerken van de wijnstok: rode bessen, geur van viooltjes, heldere minerale en sappige noot. Een inboorling om ontdekt te worden en het dan nooit meer te verlaten.

Het team van oenologen dat Provinco in de loop der jaren heeft aangeworven, heeft een capillaire kaart van territoria en variëteiten gecreëerd, waardoor het kleine bedrijf uit Trentino internationale onderscheidingen van groot belang heeft gekregen en vooral wijnen van grote intensiteit heeft geproduceerd. Voor Provinco betekent Grande Alberone ook het plezier van het bewandelen van nieuwe paden, respectvolle maar creatieve wijnbereidingspaden, die van elke wijn een klein unicum kunnen maken dat moeilijk te repliceren is. Dit verlangen naar expressie is welkom, dit verlangen om een ​​belangrijke handtekening te zetten in de wereld van Italiaanse wijn. Vooral als het zo'n intrigerende handtekening is.

Als u Teroldego Vigneti delle Dolomiti IGT 2022 van Sellaronda - Provinco wilt kopen, vindt u op Svinando de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw online aankopen van Rosso Fermo Secco IGT-wijn met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast Teroldego Vigneti delle Dolomiti IGT 2022 uit Sellaronda - Provinco bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere wijnen klaar voor levering