Zanddeeggebakjes met een frisse en mediterrane smaak. Een symfonie van amandelen en citroen voor een perfecte Siciliaanse combinatie.
Ingrediënten: Italiaans tarwemeel (enkelvoudige biologische spelt), Franse boter, poedersuiker (suiker, maïszetmeel), Siciliaanse amandelen geselecteerd uit Val di Noto: 5,17%, Siciliaanse citroenschil 4.14% (citroenschil, suiker, glucosestroop), scharreleieren, heel zeezout.
Ambachtelijk product, gegarandeerde kwaliteit: geen GGO's, geen gehydrogeneerde vetten, geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen. Geselecteerde 100% natuurlijke ingrediënten.
Opslag: koele, droge plaats, verwijderd van warmtebronnen. Aanbevolen temperatuur (15°C–20°C).
Allergenen: bevat melk en derivaten, gluten en eieren. Kan sporen bevatten van noten, pinda's, sesam, soja.
Gemiddelde waarden per 100g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 2156 | Energie (kCal) | 516 |
Vet (g) | 27 | waarvan verzadigde vetzuren (g) | 17 |
Koolhydraten (g) | 58 | waarvan suikers (g) | 20 |
Eiwit (g) | 9 | Zout (g) | 0.3 |
Als u Zanddeeg "N.3" Val di Noto-amandelen en Siciliaanse citroen van Pintaudi wilt kopen met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast Frolle "N.3" Val di Noto-amandelen en Siciliaanse citroen van Pintaudi bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere producten wijnen klaar voor levering