Reep van 50 g met de smaak van sociale verlossing, met Trinitario-cacao van kleine lokale producenten in Peru.
Inheems in de Apurimac-rivier in het zuiden van Peru. Een recent gecreëerde hybride, met tonen van bloemen, karamel en melkroom. Zeer delicaat met een matige zuurgraad en een frisse smaak waardoor het een gewilde hoofdrolspeler is in haute patisserieproducties en in cocktails.
Ingrediënten: Peruaanse cacaobonen (70%), rietsuiker (30%). Kan sporen bevatten van soja, melk en noten.
Houdbaarheid: 30 maanden
OPSLAGMETHODEN: Het product moet worden bewaard op een koele, droge plaats zonder geuren en bij een temperatuur tussen 14° en 20°C.
Gemiddelde waarden per 100g product | |||
---|---|---|---|
Energie (kJ) | 2322 | Energie (kCal) | 559 |
Vet (g) | 39 | waarvan verzadigde vetzuren (g) | 14 |
Koolhydraten (g) | 36 | waarvan suikers (g) | 30 |
Eiwit (g) | 11 | Zout (g) | 0 |
Als u Domori Chocolate wilt kopen met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast di Domori bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze anderen wijnen klaar voor levering