"Gran Cuvée" Extra droge mousserende wijn

Spumante "Gran Cuvée" Extra Dry.
Costaross
JAAR-extensie: NV
Herkomst:
Jonge en zorgeloze bubbel

Wat: Van een selectie witte druiven uit het noordoosten
Omdat: Voor wie op zoek is naar een superaangename en veelzijdige bubbel
Ideaal bij: Vis eerste en tweede gangen

Spumante "Gran Cuvée" Extra Dry
Costaross
JAAR-extensie: NV
Herkomst:
Jonge en zorgeloze bubbel

Wat: Van een selectie witte druiven uit het noordoosten
Omdat: Voor wie op zoek is naar een superaangename en veelzijdige bubbel
Ideaal bij: Vis eerste en tweede gangen

• TypologieExtra droge mousserende wijn
  • Druiven Mix van witte druiven
  • Sensatie Wijn met een bleke strogele kleur en een levendige perlage. De aroma's zijn aangenaam fris met fruitige nuances van geel fruit, perzik en abrikoos. In de mond is het zuiver met een aangename smaakharmonie. Uitstekend als aperitief of bij voorgerechten en delicate vishoofdgerechten
  • Wijnbereiding Bij het productieproces van de Gran Cuvee Extra Dry White Wine wordt een blend van witte druiven gebruikt. Ontvangst van reeds gefermenteerde wijn, die wordt onderworpen aan filtratie en koeling. De wijn wordt vervolgens samen met de gisten en de likeurzending in tanks onder druk geplaatst om de start van de prijs van mousse (tweede gisting) mogelijk te maken. Eenmaal voltooid, wordt de wijn gefilterd en opnieuw gekoeld om een ​​heldere en onberispelijke wijn te verkrijgen. Ten slotte wordt de wijn onder isobare omstandigheden gebotteld, geëtiketteerd en verkocht aan de klant.
  • Tips Op een koele plaats bewaren, uit de buurt van licht, fles rechtop. Minimaal 24 uur van te voren in de koelkast zetten. Open en serveer op dit moment
  • GlasHoge tulp
  • pairing Aperitief

• Serena wijnen 1881 Srl, Via Camillo Bianchi 1, 31015, Conegliano (TV), Italië

"Gran Cuvée" Extra droge mousserende wijn
  • Bent u op zoek naar een frisse, mousserende wijn die geluk geeft vanaf de eerste slok? Je hebt het gevonden! We hebben het over Costaross en zijn Gran Cuvée Extra Dry. Een jonge en zorgeloze bubbel die Serena Wines produceert uit een selectie witte druiven uit het Noord-Oosten, wijn gekenmerkt door een bleke strogele kleur en levendige perlage, met aangenaam frisse aroma's, met fruitige nuances van geel fruit, perzik en abrikoos. In de mond lijkt het schoon met een aangenaam smakende harmonie. Uitstekend als aperitief, deze mousserende wijn kan ook gepaard gaan met voor- en hoofdgerechten van delicate vis. Maar ook ideaal voor een avondje bijkletsen met vrienden of een aperitiefje, eventueel in de tuin (afhankelijk van het seizoen).

We bevinden ons in het hart van de Prosecco-regio. Serena Wines 1881 is hier gevestigd tussen de grote bedrijven in de omgeving, op een steenworp afstand van Conegliano, waar de heuvels glooiend zijn en de wijngaarden vol met sappige druiven. Serena Wines is, ondanks zijn omvang, een strikt familiebedrijf, vandaag geleid door de vierde en vijfde generatie, belichaamd door Giorgio en Luca Serena. Tegenwoordig zijn de eigendommen van het bedrijf verdeeld over vier landgoederen, waar een groot deel van de druiven vandaan komen die worden gebruikt om de goede traditionele wijnen te produceren. Vooral Prosecco, zowel in de DOC-versie als in de twee DOCG-varianten, Asolo en Conegliano Valdobbiadene, vertegenwoordigen de echte kracht van het bedrijf. Verder bezit Serena Wines sinds enkele jaren ook een klein maison in de Champagne.

Als u "Gran Cuvée" Extra Dry Mousserende Wijn van Costaross wilt kopen, vindt u op Svinando de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw online aankopen van Extra Dry Mousserende Wijn met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast "Gran Cuvée" Extra Dry Mousserende Wijn van Costaross bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere wijnen klaar voor levering