Château Latour-Martillac Pessac-Léognan Rouge 2019

Château Latour-Martillac Pessac-Léognan Rouge 2019.

JS

Château Latour-Martillac
JAAR-extensie: 2019
Herkomst: Bordeaux, Pessac Leognan
Eendracht maakt macht

Wat: Een perfecte pasvorm
Omdat: Voor de geweldige balans
Ideaal bij: Vlees menu

Château Latour-Martillac
JAAR-extensie: 2019
Herkomst: Bordeaux, Pessac Leognan

James Suckling

Decanter

Eendracht maakt macht

Wat: Een perfecte pasvorm
Omdat: Voor de geweldige balans
Ideaal bij: Vlees menu

• TypologieNog steeds rood
  • Herkomst Bordeaux
  • Druiven 72% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 8% Petit Verdot
  • Sensatie Aroma's van zoete bessen, kruiden, tabak en gedroogde rozenblaadjes. Vol, met goed geïntegreerde tannines en een zachte, romige textuur. Verfijnd en complex. Een van de beste jonge flessen ooit.
  • Alcoholgehalte 14,5% vol
  • Wanneer te drinken van veroudering
  • Frankrijk

• Château Latour Martillac

• James Zuigeling 95
  • Karaf 92
    Château Latour-Martillac Pessac-Léognan Rouge 2019
  • Nooit zoals in dit geval vindt het gezegde "eenheid is kracht" een perfecte toepassing in een wijn. In deze Château Latour-Martillac, rode Pessac-Léognan, vindt elke druivensoort die deel uitmaakt van de assemblage een perfecte locatie. Gewoon een perfecte pasvorm. Cabernet Sauvignon, die zoals typisch voor het gebied de belangrijkste druivensoort vertegenwoordigt, valt op door zijn intense aromatische structuur met tonen van zwart fruit en zoethout. Vooral in de mond biedt het een fluweelzachte maar krachtige tannine die zachtjes het gehemelte streelt. Merlot van zijn kant voegt zachtheid en rondheid toe, waardoor alles harmonischer wordt. En tot slot komt de Petit Verdot die een levendige spanning, kruidige tonen en tonen van zwart fruit met zich meebrengt. Allemaal harmonieus gemaakt dankzij de lange doorgang in hout, waarvan een royaal deel van de eerste doorgang. Grote elegantie en een mooie toekomst.

Château Latour-Martillac ontleent zijn naam aan een toren die op de binnenplaats van het kasteel staat. Dit is het laatst overgebleven intacte deel van een 1871e-eeuws fort dat de weg van Bordeaux naar Toulouse beheerste. Château Latour-Martillac is sinds 1953 eigendom van de familie Kressmann en verkreeg in 54 de titel Cru Classé des Graves voor rode en witte wijnen. waarvan 45 gewijd aan rode wijn en 9 aan wit. Het pand, op een uitzonderlijke positie binnen de appellatie, bevindt zich op het Martillac-plateau, waar de bodem zeer gevarieerd is, maar rijk aan grind. Perfecte bodems voor het kweken van Cabernet Sauvignon en Petit Verdot. De witte druivenrassen worden daarentegen gevonden in de buurt van de Garonne, waar de gronden rijker zijn aan klei en kalksteen.

Als u Château Latour-Martillac Pessac-Léognan Rouge 2019 van Château Latour-Martillac wilt kopen, vindt u op Svinando de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw online aankopen van Fermo Rosso-wijn met veilige betalingen. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast Château Latour-Martillac Pessac-Léognan Rouge 2019 van Château Latour-Martillac bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere wijnen klaar voor levering