Opgericht in 1936, werd Gerardo Cesari al snel synoniem voor Veronese wijnen in de wereld. Al aan het begin van de jaren zeventig was Amarone Cesari een van de eersten die op vijf continenten arriveerde, dankzij de passie en initiatiefgeest van de familie van de oprichter. Vandaag biedt Cesari unieke, elegante, harmonieuze en evenwichtige wijnen, in overeenstemming met een traditie die gebruik maakt van nieuwe kennis in de wijngaard. Duurzame productie voor het milieu en gegarandeerd voor de consument, dankzij zorgvuldige certificering van de wijnbereidingsprocessen. Cesari heeft twee kelders. Die van Cavaion Veronese is bedacht en gemaakt rekening houdend met de aandacht die de wijnen van Valpolicella nodig hebben, met een grote ruimte ontworpen voor de "rest" van de rode wijnen. In Fumane daarentegen is het hele droogproces geconcentreerd, dat tussen de 4 en 5 maanden duurt, het persen, de fermentatie, om tot een eerste verfijning van de wijnen te komen.
Gratis retourneren
Toegewijde hulp