Rekken logo

"Visir" Gearomatiseerde drank op basis van wijn en zure kersen

"Visir" Bevanda Aromatizzata a base di Vino e Visciole.
CasalFarneto
Herkomst: Marsen
18
€ 16,00 € 13,90 -13%
Formaat 0.75l. (€ 18,53/liter)
code S6905
Tussen zure kersen en wijn

Wat: Zoet einde van de maaltijd
Omdat: Voor wie van traditionele producten houdt
Ideaal bij: Chocoladedesserts, taarten en droge gebakjes. Lekker met ijs

Op de markt gebracht door: Svinando Wine Club via G. Cane 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië
"Visir" Bevanda Aromatizzata a base di Vino e Visciole
CasalFarneto
Herkomst: Marsen
€ 16,00 € 13,90 -13%
Formaat 0.75l. (€ 18,53/liter)
code S6905
Tussen zure kersen en wijn

Wat: Zoet einde van de maaltijd
Omdat: Voor wie van traditionele producten houdt
Ideaal bij: Chocoladedesserts, taarten en droge gebakjes. Lekker met ijs

Op de markt gebracht door: Svinando Wine Club via G. Cane 47bis-50 12055 Diano d'Alba (CN) - Italië
TECHNISCH INFORMATIEBLAD
Kenmerken
  • TypologieGearomatiseerde drank op wijnbasis
  • Herkomst Marche
  • Druiven 80% wijn, 20% infusie van wilde kersen (zure kersen)
  • Wijnbereiding De gebruikte wijn is altijd afkomstig van de druiven van de laatste oogst en er wordt gebruik gemaakt van de meest aromatische variëteiten. De druiven worden in kleine dozen verzameld en ontsteeld. De most wordt in contact met de schil gedurende 7-8 dagen in staal gefermenteerd bij een temperatuur van ongeveer 26-28°C. Zodra de maceratie en fermentatie voltooid zijn, worden de schillen gescheiden en laat men de wijn rusten in staal. Vervolgens worden hele zure kersen (wilde kersen) aan de wijn toegevoegd en ongeveer 3-4 maanden laten macereren. Nadat de wijn is gescheiden van de zure kersen, wordt suiker toegevoegd om het gewenste zoetheidsniveau te bereiken, gevolgd door filtratie en botteling.
  • Alcoholgehalte 13% vol
  • Allergenen Bevat sulfieten
Proeverij tips
  • Tips Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van licht, fles liggend. Niet in de koelkast bewaren. Minimaal een uur voor de dienst geopend
  • Servicetemperatuur 16 graden
  • GlasKleine tulp / Sauternes
  • Wanneer te drinken binnen 5 jaar
  • pairing Einde van de maaltijd
De wijngaard
  • Grond Klei
  • Blootstelling en hoogte Sud Est
  • Kweekmethode Aangespoord cordon
Aantekeningen van de productie
  • Italië

  • Casalfarneto Srl - Via Farneto, 12 - Serra de' Conti (AN) Italië

    "Visir" Gearomatiseerde drank op basis van wijn en zure kersen
  • Zure kersen, wilde kersen die typisch zijn voor de regio Marche, zijn altijd de hoofdrolspelers geweest in lokale recepten en likeuren. Casalfarneto heeft deze kostbare vrucht kunnen verbeteren door Visir te creëren, een drankje dat traditie en innovatie belichaamt. Visir wordt geproduceerd met 80% wijn, afkomstig van de druiven van de laatste oogst, geselecteerd uit de meest aromatische variëteiten. De druiven worden met de hand geoogst en ontsteeld en de most fermenteert in staal gedurende 7-8 dagen bij een gecontroleerde temperatuur. Vervolgens worden hele zure kersen aan de wijn toegevoegd, die ongeveer 3-4 maanden macereert, waardoor deze wordt verrijkt met aroma's en smaken. Op de neus biedt het een complex en bedwelmend boeket. De fruitige aroma's van de wijn vermengen zich met de zure en kruidige tonen van de zure kersen. In de mond is hij zoet en fris, met een goed uitgebalanceerde zuurgraad die hem aangenaam en dorstlessend maakt. Visir is een veelzijdig product dat goed past bij chocoladedesserts, taarten, droge gebakjes, chocolade- of vanille-ijs. Het kan ook als glaasje na de maaltijd worden gedronken, als afsluiting van een diner met vrienden of familie.

    Casalfarneto ligt in de gemeente Serra de Conti, in het hart van de regio Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico. We zijn ongeveer 320 meter boven de zeespiegel. Vandaag kan het bedrijf rekenen op ongeveer 35 hectare grond, evenals 6 wijngaarden die biologisch worden verbouwd. Hiervan zijn er 28 in Verdicchio. Met hem Montepulciano, Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Merlot. Casalfarneto, dat een van de historische bedrijven van het gebied vertegenwoordigt, actief sinds 1995, heeft zich immers altijd onderscheiden door de zorg bij het beheer van de wijngaarden en door de zorgvuldige vinificatie in afwezigheid van zuurstof. De focus van het bedrijf ligt terecht op Verdicchio, dat in al zijn facetten verheven is, dankzij verschillende keuzes op het gebied van oogstperiodes, vinificatie en verouderingstechnieken.

We wedden dat je ze ook leuk zult vinden

Als u "Visir" gearomatiseerde drank op basis van wijn en zure kersen van CasalFarneto wilt kopen, vindt u op Svinando de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw online aankopen van wijn. Svinando heeft meer dan 50.000 tevreden klanten. Naast "Visir", een gearomatiseerde drank op basis van wijn en zure kersen van CasalFarneto, bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze andere producten wijnen klaar voor levering

SNELLE BEZORGING
Gratis retourneren
Tevreden of terugbetaald
Verzending volgen
Toegewijde hulp